Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice

Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice

Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice Druh jídla Maso Obtížnost Snadná Příprava 30 minut

INGREDIENCE

Vepřová panenka 800 g
Koření Gurmánský steak od Vitany 8 g
Olivový olej 20 g
Vařené brambory 600 g
Vařené zelené fazolky 100 g
Cherry rajčata 100 g
Hrubozrnná hořčice 20 g
Sůl 1 g
Pepř 0,5 g

PŘÍPRAVA RECEPTU

Vepřovou panenku potřeme olivovým olejem a okořeníme. Necháme krátce marinovat a poté zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso můžeme dopéci v troubě na 120 C přibližně 10 minut. Vařené brambůrky ve slupce smícháme s vařenými fazolkami, rajčaty a dochutíme hořčicí, olivovým olejem, solí a pepřem. Salát můžeme podávat vlažný s opečeným masem.