Vitana - Všehokoření

Grilovaná panenka, salát z brambor, fazolky, rajčat a hrubozrnné hořčice

Druh jídla Maso Obtížnost střední Příprava 30 minut

INGREDIENCE

vepřová panenka 800 g
koření Gurmánský steak od Vitany 8 g
olivový olej 20 g
vařené brambory 600 g
vařené zelené fazolky 100 g
cherry rajčata 100 g
hrubozrnná hořčice 20 g
sůl 1 g
pepř 0,5 g

PŘÍPRAVA RECEPTU

Vepřovou panenku potřeme olivovým olejem a okořeníme. Necháme krátce marinovat a poté zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso můžeme dopéci v troubě na 120 C přibližně 10 minut. Vařené brambůrky ve slupce smícháme s vařenými fazolkami, rajčaty a dochutíme hořčicí, olivovým olejem, solí a pepřem. Salát můžeme podávat vlažný s opečeným masem.

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít