Vitana - Všehokoření

Filet z tmavé tresky na grilované zelenině

Druh jídla Maso Obtížnost střední Příprava 40 minut

INGREDIENCE

treska tmavá filet 720 g
kořenicí směs Marinovaná ryba 2 polévkové lžíce
šťáva z citronu a pomeranče 30 ml
lilek 150 g
cuketa 150 g
paprika mix 150 g
cibule červená 150 g
kořenicí směs Gurmánská zelenina 2 polévkové lžíce
extra panenský olivový olej 30 ml

PŘÍPRAVA RECEPTU

Recepty připravené ve spolupráci s šéfkuchařem Lukášem Limprechtem.

Rybu rozdělíme na čtyři porce po 180 g. Šťávu z pomeranče a citronu smícháme s kořenicí směsí Marinovaná ryba Vitana, vložíme do ní rybu a necháme marinovat přibližně 20 minut. Na rozpálený gril položíme hliněný grilovací tácek, který vyložíme z poloviny pečícím papírem pro snadnější manipulaci s rybou (maso je křehké, abychom jej nepotrhali). Papír potřeme olivovým olejem a rybu grilujeme 3 minuty z každé strany. Současně grilujeme zeleninu, kterou potom smícháme s olivovým olejem a kořenicí směsí Gurmánská zelenina.

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít