Vitana - Všehokoření

Kvalitní maso je základem každého grilování

6. 6. 2018
Kvalitní maso je základem každého grilování

Jak vynikající chuti docílit?

• Pokud máte možnost pořídit opravdu dobré maso, ušetříte spoustu času. Kvalitní maso nemusíte příliš dlouho marinovat, stačí ho připravit několik hodin předem: nakrájet na souměrné tvary, přidat trochu oleje, bylinek nebo dobře namíchaného koření.

• Kupujete-li hovězí maso, vybírejte z býčka, volečka nebo jalovičky. Kravské maso na grilu nikdy dostatečně nezměkně, není totiž na grilování vhodné.

• Dobré vepřové maso má tu vlastnost, že je „mramorované“. Maso prorostlé tukem se dříve považovalo za nedostatek, ale roštěná kotleta bez mramorování takový chuťový zážitek nenabídne.

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít