Vitana - Všehokoření

Grilovačku zahájil Vodochodský

20. dubna 2017

Letošní grilovací sezónu s Vitanou zahájil koncem dubna Ivan Vodochodský přípravou grilovaných pochoutek pro novináře na terase Černá labuť v centru Prahy.

Známý „televizní kuchař“ nejdříve zmínil nejčastější chyby při grilování a poradil pár dobrých vychytávek, a pak rozjel tu pravou grilovací show. Jeho dva vlastní recepty s použitím vitanského koření – Kuře Piri Piri a Hovězí pupek s houbovým ragú – byly naprosto skvostné.

Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou.
Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.

Přečtěte si více Zavřít